Stockholm Beauty Week 2022 – Del 1: Maj

Stockholm Beauty Week Derin

Under två dagar i maj hölls Stockholm Beauty Week 2022. Nästa vecka är det dags igen och det slår mig att jag inte har delat med mig av vårens event! 

Det fina är dock att jag har hunnit prova mig igenom en rad produkter som jag fick med mig på den mässan och nu vill jag dela guldkornen jag fann. Mitt fokus ligger i vanlig ordning på produkter som är veganska. Jag är som bekant en sucker för lifestyle, skönhet och välmående. Vill man ta del av nyheter, bra erbjudanden, innovationer och fint häng är det här en mässa att gå på. Som bonus springer jag alltid på fint folk, gamla kollegor och bekanta. Good times!

Stockholm Beauty Week är en hybridmässa med utställare, mingel, föreläsningar och prisutdelning.  Mässan växer för varje år vilket är superkul. Sist hölls den på Norra Latin och nu i november är den på Grand Hotel. Hatten av till Maria Forssén som är the mastermind och projektledare bakom mässan.

(Inlägget innehåller reklamlänkar.)

Derins guldkorn från Stockholm beauty week 2022

Några produkter som jag personligen gillar lite extra. Utan inbördes ordning. Håll i er, här kommer tipsen!

Australian Glow – Self Tan Water Mousse Dark | Parfumerie Van Rooijen
Australian Glow Hydrating Self-Tan Water Mousse with Kakadu Plum

Australian Glows self tanner är lätt genomskinlig och har en vatten-till-skum-formel tillverkad med naturliga och organiska ingredienser. Den återfuktar huden och ger en gradvis fin brun färg. Moussen är färglös och fläckar inte av sig på textilier. Den gör på riktigt huden så mjuk och fin! Funkar också fint i ansiktet vilket jag inte tycker att alla brun-utan-sol gör. Riktigt bra!

Be The Sky Girl Eye Love U 15 ml
Be The Sky Girl Eye Love U!

Hela det här märket hade gått mig förbi innan. De har massa produkter och allt är vegan. Jag har provat deras handkräm och denna ögonkrämen som är väldigt skön. Krämen återfuktar, stärker huden och minskar synligheten av rynkor. Nu har jag inte så mycket rynkor runt ögonen så effekten låter jag vara osagd. Men den är otroligt skön att ha på och återfuktar bra. Funkar även fint under smink.

Zao Organic Makeup - Fortifying Eyelash Care Serum
Zao Organic Makeup – Fortifying Eyelash Care Serum

Ett stärkande och återfuktande serum med ekologiska ingredienser som stimulerar dina ögonfransars tillväxt. Egentligen vill jag tipsa om ALLT från Zao. Det är verkligen ett märke som tänker hållbart. 100% naturligt ursprung, Ecocert, COSMEBIO, Vegan, Cruelty-free. Förpackningarna är gjorda i bambu och Zaos kompakta produkter omfattas av ett refillsystem. Produkterna är så bra kvalitet, älskar deras smink!

BEIGE CREAM - mattierende Foundation
Annabelle Minerals 

Jag fullkomligt älskar Annabelle Minerals highlighters och rouge. De ger så fin glow och lyster. Man kan bygga på pudret tills man får den intensitet man vill ha. Deras  produkter är helt naturliga och består endast av rena mineraler. Allergivänlig kosmetika av högsta kvalité.

Ultra Repairing Hand Serum 30ml
Nannic Ultra Repairing Hand Serum 

Lyx för händerna! Ett kraftigt återfuktande multiaktivt serum som omedelbart reparerar huden. En riklig kombination av naturliga och aktiva ingredienser hämtade från exklusiva, mångfaldigt prisade Nannic Coup dExcellence DNA Elixir.

Belissas Whitening Strips
Belissas Teeth Whitening Strips

Ska inte ljuga. Jag älskar snabba och synliga resultat. Här får man exakt det. Belissas Teeth Whitening Strips är en enkel och effektiv lösning som ger ett fantastiska resultat på nolltid

Om du gillade det här inlägget vill jag tipsa om inläggen från 2021, 2020, 2019  och  2018.

Vi ses på Grand Hotel 22 Nov 10-21!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.