Stockholm Beauty Week 2019 – en blixtvisit

Den här veckan har varit galet hektiskt. Och än är det inte över. Hade sett så mycket fram emot att besöka Stockholm Beauty Week och lyckades få till en snabb trip dit på måndagen.

Pressträffen var detta år betydligt mer show och storartad än i fjol. Väldigt roligt! Det kändes också naturligt att vrida upp volymen så att säga, med ett nytt palats och allt. I år hölls det på Musikaliska i stan. För de som inte varit där ska jag meddela att det är maffiga lokaler.

I år hade jag till min stora glädje sällskap. Kollegorna Sara och Ewelina var med och vi var alla eniga om att mässan verkligen var fylld till bredden med bra saker och märken. Man ska verkligen inte klaga på att en mässa är populär och välbesökt. Maria har gjort ett mycket bra jobb att arrangera och den förtjänar verkligen all uppmärksamhet. Men jag fick mig en släng av klaustrofobiska känslor när folket välde in och trängsel skapades. Så vi avrundande ganska snabbt och tyvärr missade jag därmed en del utställare. 

Om det stora temat i fjol var att folk lyfte vegansk och eko så var årets tema hållbarhet. Och internationella framgångar. Kolla bara på Skogen som ett exempel. De skapar nu framgångar i Hollywood då kändisar fått upp ögonen för märket.

Hoppas att många nya kontakter skapades och att det kommer gå bra för alla märken. Framför allt de mindre där privatpersoner satsar sitt allt.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras