Stockholm Beauty Week 2021 – Favoriter från mässan!

Stockholm Beauty Week 2021

Årets upplaga av Stockholm Beauty Week ägde rum 30 sep – 1 okt i Norra Latins fantastiska lokaler. Vilken kontrast det var till fjolårets mässa som var anpassad för pandemin och därför var en lugn mässa i jämförelse till hur det brukar vara. I år däremot hade restriktionerna släppt lagom till mässan och tur var det!

Totalt 62 stycken utställare tog plats på Stockholm Beauty Week som fyllde flera våningar. Jag önskar att jag hade haft möjlighet att se och prata med exakt alla, men det var omöjligt på de timmarna jag var där. Världen kändes nästan normal igen när man fick tillfälle att vara många människor i en och samma lokal. Den här mässan har så länge jag gått alltid varit omåttligt populär, och det med rätta.

stockholm beauty week

Jag tänker dela med mig av några av de guldkorn jag fann, både favoriter sedan tidigare men också några helt nya märken och produkter som jag hunnit testa sedan mässan var. De produkter jag listar här är veganska och cruelty free. Det kan hända att något märke erbjuder icke-veganska produkter med, men jag har verkligen försökt att undersöka att de specifika produkterna jag listar är veganvänliga.

För mig som vegan är det förstås vad jag kollar efter. Det är så tydligt att fler och fler märken väljer att satsa på veganskt och märka sina produkter efter det. Detta är något man sett öka för varje år. Så himla glädjande! (Inlägget innehåller annonslänkar från APPRL).

Mina favoriter från Stockholm Beauty Week

Hydrating Bronzing Mist

Hydrating Bronzing Mist

För de som likt mig själv gärna är brun men inte vill utsätta huden för sol rekommenderar jag märket Bronza. Deras Hydrating Bronzing Mist är en self-tanning spray som bygger upp en solkysst färg gradvis och dessutom återfuktar huden.

Velvet Face Sun Cream SPF 50+ | Allchin Pharmacy

Frezyderm Sun Screen Velvet Face SPF50+

På tal om att inte utsätta huden för solen. Jag är alltid på jakt efter bra solskydd, med hög spf och bra textur. Det har gått sådär. Tills nu! Alltså den här rackaren lever upp till vartenda statement på förpackningen. Frezyderm Sun Screen Velvet Face SPF50+ lämnar hyn sammetslen och ger så sjukt fin finish. Funkar bra som primer med. KÖP den.

Black Soap, liquid 250ml – Loelle Organic Beauty

Loelle Black Soap

Loelle är ett märke som nämnt tidigare. Jag gillar verkligen deras produkter. En produkt jag nu fått upp ögonen för är Loelle African Black Soap som är en naturlig och ekologisk skumtvål, berikad med gurkmeja, neemolja och aloe vera, som milt rengör, exfolierar och vårdar ansikte, kropp och hår.

68 - Rose nude

Miss W Pro Magic stick

Det franska märket erbjuder ekologisk kosmetik i återfunna förpackningar. Väldigt härliga produkter i fina färger. Jag har fallit pladask för deras Magic stick som är ja, helt magisk. Jag använder den som rouge och på läpparna.  Här hittar man deras produkter i Sverige (Magic Stick bör dyka upp när som helst).

Silicea

Silicea har så mycket bra produkter att tipsa om! Originalkapslarna för hår, hud och naglar gör verkligen skillnad. Även deras Beauty Shots har jag provat. Silicea Schampoo funkade superbra för mig och även deras Skin Repair Spray funkar verkligen. Dessutom erbjuder de vegansk kollagen!

The Iconic Butter Duo - 3

Cosmopharma
Cosmopharma är ett svenskt klimatsmart prisbelönt hudvårdsmärke som drivs av mor och dotter Susanne och Celinn Sjölander. Jag vill tipsa om hela märket. Det jag testat är fina och sköna produkter. Whipped Shea Butter är en klar favorit!

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

WISE Organic Beauty

Här vill jag tipsa om märket WISE Organic Skincarepower of plants – exklusiva, professionella hudvårdsprodukter tillverkade i Sverige.Alla produkter i WISE hudvårdsserie är framtagna genom att noga undersöka hur varje växt och ört bidrar till hudens välmående.

sheet mask anti aging moisturizing organic sheet mask

Orgaid Organic Sheet Mask Anti-age

Här är en anti-aging och återfuktande ekologisk sheet mask som innehåller ekologiska ingredienser från växtriket som huden bara vill dricka upp! Full med antioxidanter som hjälper huden att motverka ålderstecken, irritation, och torrhet.

Här kan ni läsa mina tidigare inlägg om Stockholm Beauty Week

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras