Stockholm Beauty Week

stockholm beauty week

15-17 maj gick Stockholm Beauty Week av stapeln och konstnärshuset fylldes till bredden med skönhet. För min del var det första gången jag besökte Stockholm Beauty Week och jag var glatt överraskad av antalet utställare och deltagare.

Vi inledde första dagen med en pressfrukost där många utställare fick möjlighet att kort presentera sig. Något som snabbt slog mig var att man i skönhetsindustrin äntligen verkligen har ändrat attityd och nu finns en otrolig stolthet i att ha ekologiska och veganska produkter. Hurra!

stockholm beauty week

Jag fick upp ögonen för några märken och produkter som jag vill tipsa om. Först ut Tata Harper Skincares ekologiska hudvårdsserie. Jag deltog på Tatas beauty class och gjorde SPA-ritual och alltså kom igen… grymt skönt. Tata Harper säljs exklusivt på NK.

Nästa tips är MASQ+ sheet masks. Det finns två olika serier; MASQ+ premiumserien som säljs på kliniker, salonger & apotek samt SerumMASQ+ som säljs i dagligvaruhandeln. Bästa sheet mask jag testat faktiskt.

Lite märkligt kanske, men vill även tipsa om ett märke jag inte testat ännu. Personligen har jag inte direkt känslig hud men för de som har det vill jag berätta om danska Miild som är det första makeup-märket i världen som är Svanenmärkt. Miild är utvecklat av två make up artister som båda lider av allergi.

En gammal favorit; AnneMarie Börlind. Orange Blossom Energizer är en av mina favoritprodukter. Varför? Ansiktet får fukt, fin glow, energi och man känner sig så fräsch!

Sist men inte minst Zuii Organics makeup som bland annat har  Flora Lip and Cheek Créme som är en multiprodukt och krämrouge som går att använda på kinder och läppar. Helt vegansk och gjord på blom- och fruktpigment. Luktar fantastiskt och ger snygg tint på läppar och kinder.

stockholm beauty week

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras