Grön och skön proteinkräm

Då är det min tur att dela med mig av mina recept, salvor, kurer och häxbrygder. Vegetarisk och vegansk kost ligger varmt om hjärtat (eller magen snarare) och har gjort länge. Jag älskar matlagning och att se till att maten är näringsrik och god. 

Då är det min tur att dela med mig av mina recept, salvor, kurer och häxbrygder. Vegetarisk och vegansk kost ligger varmt om hjärtat (eller magen snarare) och har gjort länge. Jag älskar matlagning och att se till att maten är näringsrik och god. 

Skönhet- och kroppsvård med naturliga ingredienser är också ett stort intresse. Jag upptäckte för länge sedan att jag fick ut mer resultat av det jag gjorde själv. Dessutom till en bråkdel av priset och man slipper fundera över innehållets alla kluriga ord som är helt obegripliga. Skafferiet är fyllt av skönhetsvård!

grön proteinkräm

Nu till det första receptet som verkligen är ett släng-ihop-recept. Krävs ingen tillagning, bara en matberedare eller mixer. Perfekt när man vill ha protein, bra fetter och antioxidanter. Man kan ha krämen som dip, tillbehör, pålägg eller bara som det är. Personligen uppskattar jag den som ett mellanmål! Den färska broccolin ger en smak som är otroligt fräsch.

Grön proteinkräm

230 g kikärtor
2 tsk rapsolja
1 msk kokosolja utan smak
50 g broccoli
en näve cashewnötter
salt
grillkrydda

 

Kör allt i en matberedare. Krydda efter smak. Använd som dipsås, pålägg eller för sig som exempelvis mellanmål. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras