Vårens snygga och praktiska kläder och accessoarer

Vårens snygga och praktiska kläder och accessoarer. Vårmode för uteträning helt enkelt.

Vårens snygga och praktiska kläder och accessoarer. Vårmode för uteträning helt enkelt.

Äntligen är våren här på riktigt och det är dags att flytta ut träningen. Min träning har de senaste månaderna mest varit hemma. Man kommer rätt långt med yogamatta, kettlebell, miniband och TRX. Jag har mitt medlemskap på Sats, men har dragit mig för att gå dit på grund av pandemin.

Nu tittar solen fram allt mer och jag ser fram emot att besöka de närliggande utegymmen allt mer. Jag är välsignad med tre stycken bra utegym i trä alldeles i närheten, det enda som skiljer oss åt är en härlig promenad i fin natur. Lyxigt faktiskt.

Jag ville tipsa om snygga och praktiska kläder och accessoarer för uteträning. Det här inlägget innehåller reklamlänkar via APPR.

Först och främst, när man ska ut i solen ska solskyddet på! Därefter en bra flaska för vatten som håller drycken kall. Glacial Nature är en vattenflaska som håller drycken kall i 24 timmar. Finns i massor av modeller men jag älskar den här designen med tryck som ser ut som teak-trä. Skydda ögonen från solen i snygga brillor från Quay Austrailia som just nu är nedsatta 60%!

När det kommer till träningsbyxor har jag fastnat för de snygga och smickrande träningstightsen från BUBBLEROOM SPORT som har hög midja och håller allt på plats. Jag behöver verkligen det. Avskyr lågt skurna byxor. På våren är det också skönt med kortare ben. Run Capri Tights har den där bekväma längden som landar över vaden.

Tänk att man kan tänka om med modet. När magväskorna återvände så garvade jag högt. Ja ja, jag vet att man numera ska bära dem halvt på axeln, men kom igen, det är ändå magväskor… fanny pack! Men… ja det är ju så praktiskt. Jag ger upp! Den här magväskan från Fila (nostalgiskt värre) är ju så snygg! Dessutom även den nedsatt och kostar nu bara en hundring.

På tal om snyggt. Sport-bh från GUESS har vadderade kupor och passar till olika typer av träningsaktiviteter. Sist men inte minst en så otroligt fin huvträja från Lexington. Huvtröjan är tillverkad i en blandning av ekologisk bomull och TENCEL™ Lyocell. Lyocell är en så kallad regenatfiber som framställs av cellulosa från snabbväxande träslag som t. ex. eukalyptus och bok. Det var alla tips för i dag! Vi ses där ute!

Om gillade det här inlägget kanske du gillar det här med där jag tipsar om Yogafavoriter för att yoga hemma.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras