Lanseringsfrukost – Cool Dermas nyhet Skinstamina

Mer vegansk och bra hudvård åt folket! Cool Dermas andra hudvårdsserie vill jag tipsa om.

Presshösten är igång på allvar. Schemat bokas in med spännande event, lanseringar och föreläsningar. Det är inte allt jag väljer att blogga om dock. Och det jag tipsar om på min blogg är saker jag genuint och ärligt tycker är bra produkter. Den här lanseringen låg lite varmare om hjärtat dock. Kanske minns vissa ett blogginlägg jag gjorde i våras där jag berättade om det svenska hudvårdsmärket Cool Derma som 1; är veganskt och svenskt (hurra) och 2; jag fick ÄNTLIGEN bukt på min akne tack vare Cool Derma. Delar i den inlägget med mig av före- och efterbilder.

Nu har Cool Derma kommit med sin andra serie hudvård, kallad Skinstamina. Den här serien är serien framtagen för de som behöver stärka och skydda huden. Ingredienserna minskar hudens förlust av fukt och kollagen samt reducerar pigmentering och stora porer.

Själva rengöringen kände jag direkt inte är för mig, eftersom jag personligen behöver starkare rengöring och håller mig trogen Cool Dermas serie Skinfitness. MEN essensen är en antioxidant-cocktail som kombinerar ansiktsvatten och serum för fantastisk lyster och känns helt fantastisk. Ansiktskrämen är också helt underbar i kombination med med min rengöring eftersom den är framställd för torr och inflammerad hud.

Serien doftar svenskt äpple och gurka. Superfräscht!

Shidrokh ”Orkidé” Ghawami berättar med hela kroppen hur serien tagits fram och om ingredienserna och effekterna. Med över 20 år i branschen och dessutom med kemiutbildning i bagaget vet hon vad hon snackar om. Frågestunden är unik med Orkidé. Hennes kunskap om ingredienser och ämnen är helt enorm!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras