Test✔︎ FOREO UFO innovativ smartmaskbehandling

Kan man verkligen få en salongsbehandling hemma? FOREO UFO smartmaskbehandling menar att detta är fullt möjligt. Innovativ hudvård!

Jag berättade i ett tidigare inlägg om förhandsvisningen jag var på med FOREO då de lanserade sin nyhet  Micro-Foam Cleanser. Jag fick då med mig FOREO UFO som jag jag har testat och ska dela med mig av recensionen!

Först och främst, vad är FOREO UFO?

FOREO själva beskriver den som en innovativ smartmaskbehandling. Man har kombinerat  avancerad hudteknologi med en exklusiv koreansk maskformula. Här får man en överlägsen ansiktsbehandling på bara några sekunder.

Mitt första intryck av FOREO UFO?

Snygg! Att den gått flertalet rundor i designen är tydligt. Den känns genuint genomarbetad och ja, ganska lyxig faktiskt. Val av färg är samma som de FOREOs övriga devices, mint, fuschia och pearl pink. De håller ihop märket snyggt. UFO har detalj i guld som förhöjer intrycket av lyx.

Användning

Man laddar först upp sin device med medföljande strömkabel. UFO styrs via mobilen, så man får ladda hem en app.
Det finns en rad olika masker att välja mellan som alla har lika egenskaper för huden. Själva idén är att istället för att lägga en stor sheetmask över hela ansiktet sitter masken på din device.
Välj mask, scanna den till appen som styr devicen utifrån vilken masken du valt.

Upplevelsen

Precis som de övriga FOREO apparaterna har denna pulseringar men dessutom kyla, värme och LED-ljusterapi. Gränssnittet i appen är fint och ljud etc är avslappnande. Behandlingen är verkligen skön! Jag har provat tre olika masker och de var alla väldigt bra faktiskt. Behandlingen går rätt fort och jag upprepar den 2–3 gånger och fyller på med den kräm eller vätska som är kvar i förpackningen.

Betyg

Jag måste säga att jag är en riktigt sucker för allt som känns hemma-spa. Och detta är verkligen en lyxigare och mer ordentlig mask och behandling än vad man annars får tag på. Jag älskar att den använder pulseringar, värme, kyla och LED-ljusterapi. Några gånger har tyvärr själva masken lossnat under behandlingen, vilket drar ner helhetsintrycket.

Är den värd sitt pris på 2 795 kr? Njae, det skulle jag inte säga. Jag personligen skulle ha svårt att berättiga att lägga den summan på en apparat. Å andra sidan är det inte långt ifrån vad man betalar på salong. Plus i kanten får de för priset på maskerna som är rätt humana med tanke på hur jäkla bra maskerna är. Vi kan säga så här, skulle jag ha pengarna över kan jag tänka mig att det är bra grej att unna sig. Eller önska sig!

Sugen? Du hittar den här! (Reklamlänk via Apprl)

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras