Frukosteventet med Foreo och exklusiv förhandsvisning

 

pressevent med foreo

Ibland blir man bjuden till ett pressevent och känner bara jaaaa! Det var fallet när jag blev bjuden på frukostevent med FOREO förra torsdagen. Vi fick en exklusiv förhandsvisning av FOREOs nya Micro-Foam Cleanser. Eventet inleddes med att starta dagen med underbar meditation. Så himla härligt. Det är verkligen något jag ägnat mig åt länge och som jag uppriktigt älskar att göra eftersom det ger så mycket. Framförallt meditation med andra människor och som är lett av nya personer. Det finns så oändligt mycket meditationsätt.

Detta event var alltså dagen innan jag var på begravning som jag skrev om i mitt tidigare inlägg. Behovet av genuin meditation var så välkommet. Det var verkligen fint och skönt.

Och sedan fick vi fylla på energi i våra kroppar med en härligt färgsprakande frukost. Underbart gott!

Härlig frukost med mackor, juicer och för mig som vegan; Kokos- och mangoswirl med granola.
Punkten i foten masseras och pressas för att lindra stress.

Förutom sköna kläder från Rönnisch, en yogamatta och självfallet FOREOs nyhet fick vi med oss ett vårkit hem för att rensa ut och fylla på med nya positiva intentioner för våren. Paulo Santo (heligt trä) för att rensa energin hemma. Rosenkvarts, en positiv kärlekssten och Månsten som ska lugna och dessutom lysa upp även när livet känns mörkt och jobbigt. Passande va?

Teknisk hudvård

FOREOs Micro-Foam Cleanser då? Jo, som vanligt har FOREO tänkt till lite extra med tekniken och den har micro-bubblor som tar sig in i porerna och rengör huden på djupet. Jag hoppade dock högst för FOREOs grundprodukt, nämligen den eldrivna ansiktsborsten FOREO LUNA MINI (reklamlänk via Apprl). Helt underbar! Den i kombination med Cool Derma är det bästa som hänt mig i hudvårdsväg eftersom jag nu kan rengöra på djupet. Rengöring och pulserande massage. 1 min. Den till och med räknar tiden åt mig. Tack och bock.

Rengöringen är vegansk samt även dermatologiskt testad utan hormoner och doftfri för att på så vis passa alla hudtyper. Jag ska snart prova FOREO UFO (reklamlänk via Apprl). Återkommer inom kort med rapport!

Tack till Spalt PR för ett lysande event och även för de fina fotografierna.

Inlägget innehåller reklamlänkar.

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras