Träningsmode – 6 favoriter med leopardprint 🐆

leopardprint

Träningsmodets hetaste mönster just nu? För alla som känner mig är det sedan gammalt att jag älskar leopardprint. Det har hänt vid flera gånger än jag kan räkna att min man kärleksfullt retat mig för det. Så ana min glädje när det är populärt med leopardprint! Nu ser jag det precis överallt. Underbart!

Jag har satt ihop en lookbook över de träningskläder jag fallit för nu. Hoppas ni blir inspirerade! Får passa på att berätta att jag valde att begränsa mig till träningsmode eftersom det hade blivit på tok för mycket produkter annars.

Fler leopardgalningar där ute?

träningsmode inspirationSömlösa leggings i leopardmönster i rosa från Varley Emerson 

Svart huvtröja med leopardmönstrad logo från Nike

leopard adidas

Adidas Originals Superstar Träningsskor med leopardmönstrad kant

Leopardmönstrad vattenflaska från New Look

Svartvitt, sömlöst träningsset med leopardmönster från South Beach

Nike – Air Max 95 – Leopardmönstrade sneakers

Missade ni min spaning på kamouflagemönster? Kika här!

Inlägget innehåller reklamlänkar via Apprl.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras