Kamouflagemönster – 6 heta fitnessgrejer

Efter att jag lade vantarna på den supersnygga shakern från MetalShake by Sweden har jag fastnat för kamouflagemönster och suktar efter mycket mer. I omgångar har jag tyckt att det är töntigt med kamouflagemönster… jag menar, så länge jag inte irrar runt i en skog eller djungel kommer det här mönstret inte kamouflera mig. Om man ens vill vara kamouflerad? Äsch, jag vet inte. Men den där diskliken är en like numera och här kommer mina kamouflerade favoritsaker just nu!

1. Shaker

Jag börjar listan med den där shakern jag nämnde i början. När jag fotade gymväskan för SportHälsa föll jag för den här shakern i kamouflagemönster. MetalShake by Sweden är 100% giftfri, rymmer 600–900 ml och kostar 299 kr.

2. Leggings

Okej, camo OCH mesh…. mmmm ja tack! Älskar de här leggings från Urban Classics. Tycker de har lyckats med få dem i bra balans. Det blir lätt för mycket av det goda liksom. Och jäkligt bra pris, 199 kr. Gillar nog de grå mest.

3. Yogamatta

Okej, yogamattan från Wilma & Louise är snygg som bara den, men det här är i min mening den absolut bästa yogamattan! De som återkommer till min blogg vet att jag älskar svettig yoga. Den här mattan har materialet vegansk mocka på sig som ger väldigt bra grepp. Den ligger dessutom alltid helt platt på underlaget. Kan lovprisa den här mattan i all oändlighet. En matta i vuxenstorlek kostar 895 kr. MEN om du anger koden DERIN får du 200 kr i rabatt!!

4. Top (och tights)

Puma har den här toppen och matchande tights till i blå kamouflage som jag ÄLSKAR. Så sjukt snyggt. Sömlös jersey=skönt! Toppen kostar 299 kr och tightsen 449 kr.

5. Underkläder

Kamouflage över, bredvid, på och under! De här skitsnygga underkläderna kommer från Calvin Klein och kostar 349 kr för överdelen och 219 kr för underdelen.

6. Sportväska

Vad ska man lägga alla dessa kamouflerade sakerna i om inte en kamouflagemönstrad väska?! Nike står för den och för den lilla pärlan vill de ha 299 kr. Som hittat.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras