Lördagens OCR-träning i snön

Klara, färdiga. gå!

Lördag förmiddag klockan 10:00. Snön har täckt våran huvudstad. Jag möter upp resten av gänget från Stockholm OCR Club som ska träna på Fridhemsplan och tillsammans med coachen Dominic springer vi till en närliggande park.

Fullt fokus hos mig.

Det är andra gången jag är med och orutinerad som man är har jag tagit på mig skor gjort att jag nu står med blöta kalla tår. Under uppvärmningen värker tårna och jag börjar tänka ”Vad fan gör jag här?”. Men sen dyker vi ner i snön. Finner mig själv njuta av ögonblicket då jag krälar på den snötäckta marken och föreställer mig att jag har en taggtråd farligt nära över mig som jag inte får fastna i. Det är lite som att leka. Men jävligt jobbigt fysiskt.

Jag kan inte låta bli tycka att det är sjukt kul. Ser fram emot att bli bättre och bättre. Efter en timme av träning avrundar vi och jag åker hem. Den där varma duschen känns välförtjänt och blir lite längre än tänkt. Får samma känsla som när man var liten och kunde spendera timmar med att gräva i snön, för att komma hem och bara mysa med utmattningen och samtidigt ny energi i kroppen.

Tack till Dominic Hoben Stockholm OCR Club för underbar foton!

Bilden kan innehålla: 1 person, skor, snö, träd, utomhus och natur
Hoppla!

ocr

Inlägg från första gången hittar ni här!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras