OCR-träningspass

Denna kalla lördagsmorgon var det bra lockade att logga kvar i sängen och vicka på tårna länge. Efter en kraftansträngning och tjat från en frukostsugen treåring kom jag upp. Och tur var väl det eftersom jag en tid att passa. I dag var jag och tränade med Stockholm OCR för första gången. Dominic höll ett pass lämpligt för nybörjare med fokus på styrka och bål. Svinkul!

Jag hittade dem tack vare appen Meetup som jag nyss fått upp ögonen för. Ett bra tips! Jag kommer helt klart använda appen till att hitta fler grupper att joina för alla intressen.

Pull upp känns långt bort…

Tillbaka till passet då. 7 minusgrader och is överallt drog ner tempot något eftersom man helst undviker att halka omkull när man springer. Men i övrigt tycker jag inte att kylan försämrade passet. Tvärtom. Det kändes härligt! Bra övningar, bra coaching. Skönt gäng! Ser fram emot fler gånger.

Det är också väldigt tydligt att jag inte är stark alls. Bålen är relativt bra men mina armar… Herregud. Tillsammans med en annan tjej satte vi mål på två pull ups på raken till sommaren! Wish me luck!OCR = Obstacle Course Racing (Hinderbana)

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras