Test: L300 Vitamin C. Lyster och glow!

Jag har testat L300 nya produktserien Vitamin C som utlovar som utlovar en uppiggande boost för alla hudtyper. Välbehövligt efter vintern kände jag!

Först lite kort om produktserien. Den består av fyra nyheter som ska bidra till att stimulera hudens cellförnyelse, reducera fina linjer och ge huden lyster. Samtliga produkter är dermatologiskt testade, oparfymerade och innehåller inga ingredienser av animaliskt ursprung. Visste ni förresten att L300 är ett svenskt hudvårdsvarumärke? Det gillar jag ju lite extra.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar från APPRL.

I serien L300 Vitamin C ingår:

L300 vitamin C

L300 Instant Glow Day Cream – En dagkräm med ljusreflekterande pigment som ger huden ett glow.

L300 Revitalizing Night Cream – En återfuktande och närande nattkräm som bidrar till att stimulera hudens cellförnyelse.

L300 Glow Boost Face Serum – Ett serum som ger huden en rejäl fuktboost och härlig lyster.

L300 Energizing Face Mask – En intensivt fuktgivande mask med sheasmör. Ger huden ett naturligt glow och har en uppiggande effekt.

Test av L300
Nyduschad och på med L300 Energizing Face Mask som gärna får ligga över natten och tvättas bort på morgonen.

Mitt omdöme av L300 Vitamin C

Okej, först och främst. Jag gillar tanken av produkter som ska ge så kallat glow. Men i ärlighetens namn har jag blivit besviken så många gånger eftersom många produkter mer gör att man ser glansig ut. Man vill ju ha lyster och ingenting annat. Dessutom tenderar jag alltid att få typ pipplor (nån bör fatta vad jag menar) av sådana produkter.

Mitt ärliga omdöme av L300 Vitamin serien? Jag ÄLSKAR den. Nu brukar jag bara skriva omdömen när jag faktiskt gillar något och ändå blir jag är så rädd att det ska verka fejkat när jag prisar något. Men jag kan inte låta bli. Jag fattar inte hur de har lyckats men framförallt dagkrämen ger hyn en textur, som en släthet. Inte glansig, mer matt… men med glow! Blir så jäkla glad när säljpitcharna stämmer för produkter. Det är säkert individuellt men min hy älskar den här serien.

Försöker undvika smink till vardags. Jobbar ju ändå hemma så då kan ansiktet få vila. Nu tar jag lite serum, låter det gå in och avslutar med dagkrämen. Sen känner jag mig liksom fin i ansiktet. Känner inte att jag behöver foundation utan den där friska finishen räcker, även fast tonen såklart är ojämn (som alla andra osminkade varelser).

Vilka effekter produkterna har på hyn på längre sikt ser jag fram emot att se. Nu har jag bara testat dem i några veckor. Om nattkrämen verkligen reducerar pigmentfläckar blir jag väldigt glad.

Prislappen är också väldigt human som en bonus. Och det faktiskt helt fantastiskt. Väldigt genomarbetade produkter.

En enda sak saknar jag i den här serien. Solskydd! Nu kanske det inte går att kombinera C-vitamin med solskydd i samma produkt? Vad vet jag! Men det bär emot att ha på andra produkter när hyn är så härlig av dessa produkter.

LOVE IT!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras