Fräsch kålsallad med äpple

kålsallad

I går fick jag till en supergod släng-ihop kålsallad med äpple. Har handlat hem livsmedel inför julen och blev så himla sugen på en sallad. Vi hade nämligen delvis handlat på den veganska livsmedelsbutiken Goodstore och jag kom hem med bland annat en vegansk Caesardressing.

Så en liten röjning i kylen och skafferiet senare hade jag denna sallad framför mig. Kommer servera den med extra granatäppelkärnor på julbordet. Så himla gott! Och fantastisk vacker med sina klara färger!

kålsallad

Fräsch kålsallad med äpple

  • rödkål
  • grönkål
  • äpple
  • hampafrön
  • pumpakärnor
  • vegansk valfri dressing
  • ev bjäst och örtsalt

Det är här är inte raketforskning. Strimla upp den sköljda kålen i valfri mängd. Skär upp äpple. Strö över pumpakärnor och hampafrön. Om man vill kan man rosta pumpakärnorna lite i stekpannan innan för mer nötig smak. Servera med dressing och valfria kryddor.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras