Vegan makeup – Releasemiddag med Pretty Vulgar på Pas d’Art

vegan makeup

Ni vet att jag vurmar för vegan makeup. Härom kvällen var jag på releasemiddag med Pretty Vulgar på Pas d’Art. Riktigt härligt!

Dels ett tillfälle att få hänga med bästa Martina ”Skippa Sockret” Norling och Anna Lissjanis. Också såklart superkul att få upp ögonen för vegan makeup jag inte hört talas om tidigare, Pretty Vulgar.

”Pretty Vulgar står för en multidimensionell serie av produkter. Inga av oss människor är definierade inom endast ett område, vi är unika varelser med en bred mix av olika nyanser inom livet och med våra unika personlighetsdrag. Vi är vackra och diversifierade både individuellt och på en kollektiv nivå.” Märkets beskrivning från Lyko.

 

Vi blev bortskämda med en goodiebag med några av Pretty Vulgars produkter. Wow säger jag! Superkul att få upp ögonen för ett nytt märke med jäkligt bra vegan makeup. Inlägget innehåller reklamlänkar via APPRL

Det jag provat nu och vill tipsa om är deras Cool AF Lava Water Foundation, En väldigt skön foundation som lägger sig lätt på huden. Har fastnat totalt för den. Man kan lätt bygga upp den till mer täckande. Jag blir dock lätt glansig och behöver under dagen använda blotting paper eller liknande.

Mitt absolut största tips är dock läppstiftet! Pretty Vulgar Bury Them With a Smile Lipstick Prim & Proper. För mig det perfekta nude! Superskön på, återfuktande och ändå lätt matt i finish. HUR är det ens möjigt?! Är kär i den!

Stort tack till Isabella, John och Innovedia för inbjudan!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras