Boostande smoothie med superbär

Boostande smoothie

Boostande smoothie med superbär, ooooh yes! Jag har provat Boost Yourselfs nya ekologiska superfoodmixar! Har man besökt den här bloggen förr vet man att jag är en riktigt sucker för så kallad supermat. Älskar när sådana här produkter kommer ut marknaden.

I den mixen som jag har provat har man använt nordiska bär laddade med fiber och antioxidanter. Hurra! De har även mixar för matsmältningen, energi och balans. Varje produkt har en unik sammansättning av olika ekologiska superfoods och är kombinerade för att kroppen ska kunna tillgodose sig näringen på bästa sätt.

Jag gjorde en boostande smoothie som passar perfekt som ett mellanmål eller som frukost. Utöver egenskaperna jag gick från pulvret lade jag till proteiner från Pure Vegan Instant Oat och mättande banan som även bidrar med en del sötma.

Boostande smoothie med superbär

Boostande smoothie med superbär

I en mixer eller med hjälp av en stavmixer mixar du samman alla ingredienser. Häll upp i ett glas och om man vill kan man toppa med blåbär och färsk mynta som jag gjort på bilden.

boostande smoothie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras