Peanut Butter Caramel Proteinpulver och hemmagjord glass

Jag har blivit en av dem. Som mumsar på gottiga shakes och bars istället för godis. Tar en energidryck istället för läsk. Jag skyller allt på den ljuvliga veganska marknaden som blir större och större och större! Erkänner mig besegrad.

Det har kommit en del härliga proteinpulver på marknaden som är veganska. Så himla skönt att se att vasslen får flytta sig åt sidan och växtbaserat protein får ta plats. Jag är rätt kinkig med smakerna och vill gärna dela med mig när jag hittar något som jag gillar.

VeganHey Vegan Protein -Veganskt Proteinpulver för veganerNu har jag provat proteinpulver från VeganHey. Av smakerna Vanilla Ice Cream, Peanut Butter Caramel och Milk Chocolate var Peanut Butter Caramel min absoluta favorit. Som vanligt föredrar jag att blanda med växtbaserad mjölk eftersom de allra flesta proteinpulver blir mer krämiga och fylliga i smaken då, än om man blandar med vatten. Smaken är som godis och utan den där kemiska bismaken man ibland känner av sötningsmedel. Tummen upp!

Peanut Butter Caramel Protein Popsicle

Tänker passa på att tipsa om ett grymt sätt att göra hemmagjord nyttig glass där just sådant här proteinpulver passar bra. Perfekt att använda smaker som är riktigt gottiga.

  • 2 skopor Peanut Butter Caramel proteinpulver
  • 1 burk kokosgrädde

Blanda ihop proteinpulvret med kokosgrädden och fyll glassformar med smeten. Frys och voilà! Proteinrik och sockerfri glass! Vill man ha dem coola som på bilden blandar men hälften med smaken Peanut Butter Caramel och andra hälften med Milk Chocolate. Häll upp i omgångar. Sommaren är räddad – High five 🤚

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras