Vegan nyheter – Vegan protein bars med mera!

Godisliknande proteinbars, kosttillskott och andra veganska nyheter som lanserats. Här är tipsen!

I dag vill jag tipsa om lite veganska nyheter som kommit ut. Först ut – äntligen har Barebells lanserat veganska proteinbars! Ett fint litet presskit kom på posten och jag höll tummarna hårt för att barsen skulle vara goda.

vegan protein bar

De två nyheterna är smakerna Salty Peanut Protein Bar och Hazelnut & Nougat Protein Bar! Så, vad tycker jag då? Båda var väldigt goda. Hade hoppats på att Salty Peanut skulle påminna mer om Snickers men den smakade lite för mycket artificiellt. Däremot Hazelnut & Nougat var en DRÖM. Den kommer vara godis framöver. Äntligen!

Pure Vegan har utökat sitt sortiment och erbjuder nu även kosttillskott! Koffein, B12 och D-2 har lanserats och fler kosttillskott kommer att lanseras snart.

B12 är ju som bekant en avgörande vitamin för veganer. Det är den enda vi inte kan få i oss på annat sätt än via just tillskott. Vitamin B12 har är viktig av flera anledningar. Det ökar effektivt energinivåerna och kan bidra till en minskning av trötthet och utmattning. B12 vitaminer bidrar även till att röda blodkroppar bildas och stärker funktionen av immunsystemet samtidigt som de bidrar till normal ämnesomsättning.

B12 av cyanokobalamin kan ge dålig hy och finnar, vilket jag personligen upplevt då jag har aknebenägen hy. Pure Vegans B12 är av metylkobalamin vilket inte påverkar hyn negativt. Win!

https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/shopinvader-demo-public-assets/cosmetika/pearly-lipstick_748_497-73011.jpg

Vissa märken vill man bara ge en high five. Som Zao Make-Up. Märket gör galet bra smink med bra pigment och hög kvalitet. Nu har de dessutom ändrat formulan i sina läppglans och ersatt bivaxet med  ekologisk ricinolja, ekologiskt kakaosmör och ekologiskt carnaubavax. Men mitt tips är deras läppstift som ger färg och skyddar dina läppar med 100% naturliga pigment och ingredienser. Dessutom tänker Zao på miljön och arbetar mycket med refiller och miljövänliga material.

Dressing Caesar 250g Inspired

Mitt sista tips kanske inte är nyhet för andra men i alla för mig. På Goodstore hittar man goda dressingar inspirerade av klassiska dressingar som sällan är veganska. Exempelvis Dressing Caesar och Honey Mustard. Klockrent att piffa upp vilken sallad som helst!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras