AntiGravity® Aerial Suspension fitness på You Yoga

Jag har provat AntiGravity® Aerial Suspension fitness på You Yoga. Vågade mig ut i kollektivtrafiken och trotsade rekommendationerna. Det kanske inte var så klokt i sig men det var helt klart värt att prova på AntiGravity® Aerial Suspension fitness på You Yoga.

AntiGravity® Aerial Suspension fitness

Ända sedan jag hörde talas om AntiGravity yoga för flera år sedan har jag velat prova det men inte kommit mig för. Nu har dessutom SATS tagit bort det. Så när den nya yogastudion You Yoga lades till på ClassPass blev jag överlycklig!

Jag har ännu inte provat en yogaklass där men AntiGravity® Aerial Suspension fitness gick inte av för hackor det heller! Fy fan vad roligt rent ut sagt.  I fräscha lokaler på Norrmalm, med högt till tak och fint ljusinsläpp, har man 170 kvm med tillgång till olika typer av yoga och träning.

I silkeshammockar gör man övningar, stretchar och flyyyyger! AntiGravity® Aerial Suspension fitness är utmanande, spännande och jävligt roligt! Jag hade aldrig trott att jag skulle våga göra så mycket som jag gjorde. Väldigt kul! Kändes som att jag hittat en grej jag vill fortsätta med.

AntiGravity® Aerial Suspension fitness på You YogaNu ska jag fortsätta prova alla deras klasser. Försöker följa alla rekommendationer så gott det går och undviker kontakt med andra människor. Tack och lov behöver jag inte byta tunnelbana för komma dit. Studion ligger med gångavstånd från Odenplan.

AntiGravity® Fitness uppfanns av Christopher Harrison, akrobat, dansare, koreograf mm. Genom suspensionen sträcker man ut leder och ryggen, dessutom får man självmassage och minskar på kompressionen i ryggraden genom linjering av ryggkotorna och förlängning av ryggraden. Jag som har problem med ryggen älskade det. Jag upplevde att man tillätt kroppen till så mycket mer hängande i en hammock än man gör på marken. Testa!

Aerial Yoga GIFs | Tenor

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras