Jobba hemifrån och träna? Tips!

Nu är andra veckan då vi jobbar hemifrån för att minska risken för smitta av coronaviruset. För mig och många andra försvann den dagliga rutinen med träning i och med det.

Jag vill dela mig av hur jag löst det för att inte vara helt stillasittande. Det gör ingen gott att vara stilla och inte få motion, om man inte är sjuk då det vill säga och behöver vila för att tillfriskna.

Romwod

På mitt jobb är vi stora fans av Romwod och nu kör vi varje dag via videosamtal. Att göra övningar för att öka rörligheten är suveränt för oss kontorsråttor. Och nu är det en höjdpunkt på dagen då jag får se några av mina fina kollegor.

Live med Pischa på Wörkout

Bästa Pischa livesänder pass från Wörkout. Hon är ju som bekant en hejare på att piska igång folk och till och med på live känner man sig inkluderad. Tack för träningsvärken Pischa!

View this post on Instagram

Tack alla som deltog i lajven igår, så satans kul att läsa feedback från er som var med 😍 —————————————————- Och till er som missade gårdagen så kommer här passet: 4x4min AMRAP (rest 1 min) 1️⃣ 5/5x SNATCH 2️⃣ 10x KB LUNGE 3️⃣ 5/5x SITUP (only showing 5 in the video) 4️⃣ 10x BURPEE OVER KB —————————————————- #supportyourlocalwörkouter #supportyourlocal #PISCHAPISKAR #WÖRKOUT #training #trainingday #träning #strong #power #circuit #upperbodystrength #underarmournordics #kettlebells #homeworkout #workoutvideo #workoutoftheday #underarmournordics #underarmour @underarmournordics @truegearsports #wod #workoutmotivation #wodoftheday

A post shared by 〰️ PISCHA STRINDSTEDT 〰️ (@pischas) on

Om man missar hennes sändningar så rekommenderar jag varmt hennes bok som dessutom har en  QR-kod som tar en till en film där hon visar varje övning! Genius!

Yoga with Adriene

Jag återvänder alltid till Adrienes Youtube-kanal när jag inte kan yoga på studio av olika anledningar. Hon har ett så härligt sätt som är väldigt tillåtande och ödmjukt. Varför inte testa 30 dagar yoga med henne?

SATS online

När SATS fattade beslutet att tillfälligt stänga alla anläggningar valde de att öppna upp sin online-träning för alla. Oavsett om du är medlem eller inte. Väldigt schysst! Nu fick jag meddelande att de skall öppna sina anläggningar igen redan i morgon.

Utrustning hemma

Jag har mycket bra utrustning hemma faktiskt. Det behövs dock ofta en liten spark i baken. Men man kommer långt på att ha en yoga-matta, kettle bell osv hemma. Även gummiband gör träningen hemma betydligt mer rolig och utmanande! Tacka gudarna för Youtube som är en riktig kista av guld när det kommer till övningar.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras