Protein smoothie bowl med banan och jordgubbar

protein smoothie bowl

Tips på mellanmål eller frukost i form av en härlig protein smoothie bowl med banan och jordgubbar!

Här är det verkligen inga konstigheter. Lägg banan i frysen (utan skal).

Mixa ihop bananen, frysta jordgubbar, proteinpulver och växtbaserad mjölk. Häll upp i en skål och toppa med skivad banan, färska jordgubbar och hackade nötter eller kokoschips. MUMS!

Någon gång skulle jag vilja beställa pulver från RawNice. Alltså seriöst, kolla på deras Instagram! Okej, jag skulle säkert kunna köra på dem bara för färgerna, det ska jag erkänna. Men dessutom som en liten bonus (okej egentligen en anledning i sig), är de superpulver. Matcha, spirulina, curcumin… Äh, skit i nyttigheterna. Ge mig regnbågen nu! 😍

View this post on Instagram

Our Friday feast starts with this rainbow bliss!🌈🦄 Pastel Rainbow Coconut Cream bowl with figs, passionfruit, kiwi, berries and peanut butter – who wants a bite??⁠ .⁠ More rainbows to brighten up your day? Head over to the awesome rainbow-maker extraordinaire, Agata @_delighted 🤩⁠ .⁠ Coconut cream is so versatile – it's great for savoury and sweet foods, and could be used raw or for cooking! My fav sweet dish with coconut cream is mango sticky-rice 🤤 Are you a fan of coconut cream? ⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #bluespirulina #pinkpitaya #smoothies #smoothiebowl #creativefood #creativeflatlays #eattherainbow #flatlaytoday #veganfood #coconutyogurt #breakfastinspo #healthybowl #prettyfood #fitprzepisy #zdrowejedzenie #holisticnutrition #rainbowfood #unicornfood #partyfood #healthfood #wellness #slowliving #śniadanie #foodstylist #foodphotography #foodbloggers #minidonuts #coconutcream #figs #kiwi

A post shared by Healthy foods made fun 🥰 (@rawnice) on

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras