Linköping Vego med Pure Vegan

Förra helgen hade vi det stora nöjet att besöka Linköping Vego!

Extra roligt att Pure Vegan och My Vegan shop var på plats. Jag har designat förpackningarna till Pure vegan samt gjort logotyperna för både Pure vegan och My Vegan shop. Allt mässmaterial hade jag även formgivit.

Det är en jäkla känsla att få vara med och designa för ett märkte som man känner att man kan stå bakom 110%! Det är väl därför jag tjatar om min rabattkod, eftersom jag vill att alla ska prova produkterna. Rabattkod derin20 ger nämligen 20% rabatt på ALLT på My Vegan Shop!pure vegan

Jag, min man och dotter mötte upp Tim på plats. Tim är hjärnan bakom hela märket och har blivit en fin vän.

Eva och Kristian Thalin föreläste på mässan. Jag skrev tidigare en artikel om Eva eftersom hon är vegan och kroppsbyggare. Och jävligt bra på det! Den artikeln kan ni läsa här.

Kristian är fystränare och personlig tränare med bland annat NHL-proffs och landslagsspelare som klienter.

Montern blev välbesökt med nyfikna besökare och sammanfattningsvis var det inget annat än en succé!

Arbetet med märket går vidare och snart lanseras nyheter som vitaminer och kosttillskott. Jätte kul!

I familjen har det blivit en tradition att gå på vegomässor. Arrangörerna ser alltid till mässorna passar även barnen vilket är så bra! Det är också väldigt roligt att träffa andra familjer som plant based.

Jag ser fram emot att besöka fler mässor under året!

Som grädde på moset spenderade vi natten på hotell i Linköping. Så mysigt! Ayla fick uppleva hotell första gången och njöt till fullo. Hotellfrukost var en jackpot för vårt lilla matvrak. Underbart!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras