Yoga vinyasa Flow och Range of motion

Den här veckan bjöd inte på mycket styrka men desto mer mobilitet. Förutom yogan hemma har min nya arbetsplats erbjudit Romwod två dagar i veckan. Range of motion, rörlighetsövningar, är perfekt för oss kontorsråttor och ger välbehövlig stretch och minskar stelheten.

Jag har denna vecka även haft tillfället att utnyttja mitt medlemskap hos Classpass igen och eftersom jag har nytt jobb på annan del av stan än tidigare kunde jag spendera lunchen med Vinyasa Flow på Inbalance Yoga.

Passet var magiskt. Inte den vinyasa jag är van vid, utan mer lugn och djupgående. Det behövdes verkligen för mig. Läraren hade ett sånt där rätt som träffar rätt. Som når mig under skinnet. Älskar yoga.

”Inhale the future, exhale the past.”

Den här veckan har varit SÅ bra. Skön och fokuserad. Känner mig samlad. Trodde en första vecka på ny arbetsplats skulle göra mig helt förvirrad och snurrig, men det har faktiskt varit mer lugnande för sinnet. Trivs otroligt bra.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras