Hej 35! Och hej 2020!

I dag fyller den här bruden 35 år minsann! Hipp hipp hurra för mig! Närmare 40 än 30 ekar i mitt huvud och ja det är något positivt med det. Visserligen känns det som att tiden flyger förbi lite väl fort. Att det går undan när man fått barn stämmer verkligen.

Jag har under dagen blivit härligt bortskämt av familjen, främst min man, med presenter och godsaker. Och sång från familj och vänner, samt fina gratulationer. Vilken glädje. Känner mig lyckligt lottad.

Det senaste året har på många vis varit dränerande emotionellt och lämnat mig i lägen där jag varit tvungen att fatta beslut för att må bättre. Det är många gånger svårt. Riktigt jävla svårt faktiskt. Jag har satt ner foten mot såväl andra men främst mot mig själv. Jag bör vara den person i mitt liv som vill mig mest väl, och det har inte alltid varit fallet, tyvärr. Klyschigt nog kliver jag in i 2020 med ny energi och med enbart bra ambitioner för mig själv.

I morgon börjar jag på ett nytt jobb och ser så mycket fram emot det! Är pirrig i magen på ett sånt där skönt sätt. Spännande!

Här hittar ni mig framöver.

Det är såklart med blandade känslor jag lämnar Global Times Group, Sporthälsa och Vinsider. Det har varit roliga, utmanande och givande år. Har dessutom fått så fina vänskaper. Framförallt Ewelina och Anna. Jag kommer sakna dem så jäkla mycket! Jag vet att vänskapen inte tar slut för att jag slutar jobba med dem, men det är något annat att inte se dem dagligen eller varje vecka. Vi har delat skratt, tankar och till och med tårar i över 3 år.

Mina vapendragare Ewelina och Anna.

Nya utmaningar

Kan man ha en klyschigare rubrik? Möjligen inte haha. Men det är fan sant. Jag är redo för nytt! I morgon är första dagen som grafisk designer på Adviser Studio. Jag återvänder till Södermalm hurra! Vill gärna komma in i rutiner direkt och hoppa över den nervösa fasen i början på ett nytt jobb.

En annan utmaning är att jag äntligen påbörjat min rehabilitering för min diskbuktning. Förhoppningen är att om 7 månader ska jag vara bra. Har fått en fantastisk fysioterapeut och schema som vi utvärderar varannan vecka. Men va svårt det är att göra övningarna som jag ska! Helt sjukt att jag ens slarvar. Har haft smärtor i så många år och ändå gör jag inte det jag ska för att bli bra. Skiter såklart inte helt i det, men 45 min varannan dag är det inte. Skärpning Derin!

Nya mål

Utmaningar kan hänga i hop med mål va? För jag vill ta bättre hand om min kropp. Dels med rehabiliteringen, men även det mentala och fysiken i helhet. Mer meditation, mer yoga och mindre skräpmat och alkohol. Okej, det är väl klassiskt januari. Men ja, det är mina mål. Och mer äventyr!

Mera yoga!

För övrigt tog jag för några veckor sedan bort apparna Facebook och Instagram. Så skönt beslut! Skärmtid har gått ner och jag känner mig betydligt mer i nuet. För mig var det ett väldigt bra sätt att må bättre och få mer kvalitetstid med min familj. Tips!

God fortsättning till er alla!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras