Veganskt julbord på Radisson Royal Blu Park Hotel med Sporthälsas bloggare

I söndags hade vi äntligen bloggträffen med Sporthälsa. Som vi sett fram emot det! Veganskt julbord på Radisson Royal Blu Park Hotel!

Hade sett fram emot ett rejält kettlebell pass med Sara på förmiddagen men på grund av sjukdom fick vi tyvärr ställa in träningen.

Ser dock fram emot att återvända till hotellet och prova gymmen och bada i poolen där. Tog ett besök ner till Haga health club efter maten och blev väldigt imponerad!

Veganskt julbord Radisson Blu Royal Park Hotel och John & Co

Hjärnan bakom Radisson Blu Royal Park Hotels växtbaserade mat heter Doug McNish. Den kanadensiska kocken är ett geni när det kommer till växtbaserad mat!

Dra mig baklänges. Hade aldrig i min vildaste fantasi trott när man för över 20 år sedan blev häcklad som vegetarian trott att man skulle gå på ett helt veganskt julbord som levererade som detta gjorde!Jag lovar att inte bara veganer uppskattar denna mat. Jag och Ayla var för övrigt de enda vego som var med. De övriga verkade lika exalterade som vi. Anna har också bloggat om upplevelsen.

På det här julbordet fick man uppleva något så unikt som kvantitet utan att tumma på kvalitet. Det var MYCKET mat. Och BRA mat.

Jag och Ayla delade favoriträtt som var mini pajer med kantarellfyllning. Sjukt gott! Och så ostarna. Alltså… Vegansk cheddar. Cheesus christ!Deras egna veganska köttbullar var också magiska. Och stuvade grönkål.. Och saffranspannacotta… Och ja.. Ni hör!

Summan av kardemumman; värt ett besök!

Tack till Anna, Hälsogourmet, Gianna Stevanovic, Skippa Sockret, och Milomir Stevanovic för en fin bloggträff! ❤️

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.