Jullunch med Foreo på Ulriksdals Värdshus

Precis varit på jullunch med Foreo på Ulriksdals Värdshus. Därmed har jag bockat av årets tredje julbord, och slagit ett personligt rekord. Kommer jag ens vilja äta julmat på julafton nu? Vi har inte ens hunnit komma till Lucia!

Trots att detta är en stressig tid kände jag att jag verkligen ville gå. Det är värt att arbeta igen på kvällen helt enkelt. Jag är ett Foreo-fan som bekant, men mest ville jag gå för att träffa gänget och vara med på vad jag misstänkte skulle bli en riktigt trevlig lunch. Och så rätt jag hade!

Vill också passa på att tipsa om dagens lunch i Sporthälsas julkalender, där man har chansen att vinna Luna 3! OBS tävlingen pågår till 15 dec!

Stort tack för det här året alla på Foreo och tack för julklappen! Kommer jag orka hålla mig till julafton? Nä, det tror jag verkligen inte!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras