Trampolinträning på The Place med Vitamin Well

Vilken härlig och uppiggande fredagsmorgon jag fick! Var inbjuden av Vitamin Well att prova på trampolinträning på The Place och äta härlig frukost tillsammans.

Snyggaste (och godaste) nyheten från Vitamin Well. Zero hydrate med smak med smak av jordgubbe och rabarber.

Jag var lite nervös innan eftersom jag fått röntgensvar från min rygg med besked om diskbuktning. Kanske skulle just trampolin inte vara den bästa av träningsformer för mig. Men jag tänkte att i värsta fall är det bara att bryta om jag känner att det smärtar.

Mitt betyg på trampolinträning

Jag minns ju liksom den här typen av studsmatta från när jag var liten. Men det här var ingen barnlek! Shit vilken träning. Svetten rann! Men barnsligt kul! Och när Nicole sätter på ”Fame”, ja då jävlar är jag hemma.

Hon visade direkt hur man ska studsa för att inte belasta ryggen. Den där tekniken gjorde allt. Med vikter runt handlederna tog vi oss igenom passet med studs, seriösa prövningar för koordinationen och taktkänsla, styrka och stretch. Och ja, en viss konstant rädsla av att flyga av mattan.

Men va kul! Jag har precis börjat använda ClassPass och till min stora glädje är The Place ansluten! Score! Det här kommer jag garanterat köra igen. Hur kul som helst. Och jag utgår från att det blir lättare med tiden.

Vill passa på att tipsa om de snygga kläderna vi fick från Filippa K. Jag har tipsat om deras seamless leggings innan. För de bor jag i. Skönaste som finns. Jag beskrev för min man att de känns som att de är gjorda av enhörningars pussar.

Det visar sig att allt från Filippa K är lika skönt. Underbart!

Stort tack Vitamin Well och Clara! Trevlig helg!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras