Pressveckan del 2 – Spalt PR

Förra veckans andra besök på pressveckan blev på Spalt PR. En hel del bekanta märken, men även en del nytt!

press

Spalt PR har en minst sagt imponerande lokal. Där har jag varit på ett antal event och man slås alltid av hur fin lokalen är. Så många av deras märken är jag bekant med från att ha sett dem där förut. Dels har Anna ett fint samarbete med Abilica, och deras PR sköts av Spalt. Produktlinjen går under namnet Abilica Active och är produkter för att sätta hela familjen, inklusive barnen i rörelse. SUPERBRA!

Jag fastnade också för mycket av Boohoos saker. Märket har kläder, accessoarer, beauty… ja, det mesta man vill ha för att bli snygg. Så. Mycket. Snygga. Saker. Jag försöker ju hålla mig till att köpa mycket jag kan begagnat och second hand, för att minska mitt avtryck. Så får allt nöja mig med att bli inspirerad.. och det blev jag.

Det jag står och sniffar på, på bilden ovan, det är en nyhet från det svenska märket Moss & Noor. Deras idé är produkter för träning, som har effekt utöver rengöring. After Workout Shower Gel  återfuktande shower gel speciellt utvecklad för oss som tränar. Menthol ska svalka huden efter träning. Zink verkar mot illa lukt och odör. Magnesium ska återbygga det yttersta hudlagret. Har fått prover men vågar inte gå i god för att de funkar. De är iaf veganska och luktar amazing!

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras