Höstens köksinredning – inspiration

Hösten har kommit och jag älskar det. Det är utan tvekan min favoritårstid. Jag tycker om att det blir kallare. Att få klä på sig lite mer. Att det knastrar från marken på morgonen och rökig dimma kommer ur munnen.

Det är också denna årstid som jag blir lite extra hemmakär. Jag tycker om att samla familj och vänner hemma, gärna runt mat. Inredningen får gärna påverkas av årstiden. Tro mig, jag kommer aldrig slänga upp en påskduk, men jag tenderar att dras mot mer jordiga färger och material på hösten.

Höstinspiration köksinredning

Det här inlägget innehåller reklamlänkar från APPRL.

Här är en fin samling av praktiska ting som drar tankar till naturen. Skärbräda i trä, rustik handgjord förvaringsburk av råjärn, pläd i fuskpäls. Tunga tyger, mossiga färger.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras