Äntligen tillbaka på crossfit-boxen efter semestern!

Jag har saknat crossfit så jävla mycket den här sommaren. I dag fick jag äntligen mitt första pass efter semestern. Vi har dessutom nya coacher på boxen som jag sett fram emot att träna med. I dag blev vi coachade av Marion som är helt magisk! Så kompetent och kunnig.

Det ska erkännas att jag var lite nervös innan. Min rygg är ännu inte bra och den låser sig i tid och otid och gör ont mest hela tiden. Kommer nu försöka få till röntgen eftersom jag misstänker att det är diskbråck. Egentligen konstigt att jag inte har blivit erbjuden röntgen innan. Det har trots allt gått flera år med samma problematik och smärtor. Men jag antar att man får ta saken i egna händer?

Nu pågår CrossFit Games och boxens pass inspireras i allra högsta grad. Vår WOD blev ”Mary”.  Ta en titt hur det ser ut på mästerskapen nedan…

Så såg det INTE ut för mig i dag kan jag lova, haha. Tacka fan för att man kan skala ner. Jag blev helt slut som det var ändå. Så kul! Marion har så bra tips och råd för hur man ska skala för att på bästa sätt komma framåt.

MARY WOD AMRAP in 20 minutes

  • 5 Handstand Push-Ups
  • 10 Pistols (alternating legs)
  • 15 Pull-Ups
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras