Midsommarhelgen på Eriksö i Vaxholm

midsommar vaxholm eriksö
Plockade mig en bukett med blommor på midsommarafton. De hamnade inte under kudden dock.

Vilken underbar Midsommar vi har haft! Efter många funderingar fram och tillbaka kunde vi enas om Eriksö i Vaxholm. Det blev en klassisk camping men med mycket aktivitet för hela familjen.

Personligen hade jag sett fram emot att vara i skogen. Komma bort från människor och bara vara ett med naturen. Men min man ville ha camping, med mer saker för hela familjen, minigolf och toaletter. Kompromisser är helt okej för mig!

På torsdagen ringde en gammal vän som jag snabbt bjöd med och till vår glädje följde hennes hund med. Han börjar tyvärr bli till åren och är inte så pigg längre men ett dygn mådde han bra och verkade njuta. De blev kvar en natt med oss men vi sov två nätter.

Jag rekommenderar varmt denna camping. Här fanns något vi alla gillade! Utöver vacker natur och fina stränder fann vi här bland annat ett stort utegym i trä med fria vikter som grädde på moset. Jag hade med mig en Sling Trainer från Abilica Active som också kom väl till pass. Jag fick också tillfälle att yoga lite varje dag. Balsam för kropp och själ.

Vaxholm skypark

utegym stockolm vaxholm

Tripp, trapp, trull hänger…

Vi övade vår balans i Sky Park. Den var stängd under helgen men träningsbanorna kunde man gå på. Jättekul! Nu ser jag ännu mer fram emot att gå höghöjdsbana med min man som jag fick när jag fyllde år. Det ska bokas in pronto!

Min man har börjat spela diskgolf. Och här fanns korgar, så vi passade på att öva och spela. Han hade packat med sig sina diskar och blev så glad när han såg korgarna.

Vi spelade bangolf på en relativt eftersatt bana, men det var också kul. Ayla tyckte det var lite sisådär, men så fort klubban lades åt sidan och hon kastade bollen gick det bättre.

Färdtjänst för denna lilla goding.
camping vaxholm
Stephanie, Rufus, Danne och Ayla. Alla får plats i det ”lilla” tältet.
Pappa visar hur det går till.

Det bästa i Aylas mening var dels att sova i tält men mest…. stranden och GEGGAMOJA! Att man som treåring kan sitta i timmar och pyssla i sanden. Total lycka. Bada det ville varken hon eller min man. Jag tog mig ett dopp på söndagen och det var svinkallt. Vem behöver kaffe när man har kalla dopp?

Jag kommer dela med mig av tips på mat när man campar och det är eldningsförbud i ett kommande inlägg. Att varken ha kyl eller kunna elda har sina utmaningar. Det kommer!

Hoppas alla haft en lika underbar midsommar som vi!

BAD VAXHOLM ERIKSÖ
Jag tar mig ett dopp.
Blickar ut.
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras