Lanseringsfrukost med HairLust på Hallwylska

En bra start på dagen? Jajamän! Jag var nämligen bjuden på lanseringfrukost med HairLust på Hallwylskas innergård.

Jag har redan hunnit bekanta mig lite med varumärket och provat deras hårmasker bland annat. Personligen är upplevelserna bara positiva och de är helt veganska! Märket är danskt och har precis kommit till Sverige. En del av er som läser kanske såg att de var med bland presenttipsen till mors dag i denna artikel på sporthälsa?

Jag njöt av frukosten, den vackra omgivningen och stämningen med mina bordsdamer från bland annat Vecko Revyn och Modette.

Frukosten. Vilken jackpot! Jag har inte ätit croissanter sen jag blev vegan. Alltså… Mums… Jag som skulle äta mer nyttigt. Oh well. 🤷‍♀️

Nu får vi se om HairLust kan hjälpa mig tillbaka till långt hår. Håll tummarna! Trivs ju förbaskat bra i kort men kan ändå sakna långt. Klassiskt va?

Let’s take a moment och hylla HairLust för bordsplaceringar i form av deras örngott i bambu med broderade namn. Detaljer people!

Kom till kontoret med bra energi och rockade på hela dagen. Jobbat på. Sjungit falskt och högt med Ewelina. Kört crossfit. Tagit pb i double under. Hepp!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras