Friyey wod på crossfit södermalm

Jag har äntligen återvänt till crossfit södermalm efter ett år uppehåll då jag istället gått på Sats. Så JÄKLA skönt att vara tillbaka.

I dag var andra passet. Senaste blev pannkaka rent ut sagt. Ryggskottet gjorde sig påmind och jag fick så ont att jag fick bryta. Kändes som ett pinsamt misslyckande.

Var lite nervös i morse när jag såg att min reservplats blivit en fast plats på lunchpasset eftersom jag fick ta smärtstillande 02 i natt för att kunna sova.

Men fan vad glad jag är att jag gick. Det där ruset jag saknat så kom och kicket efter ett pass. Så där som bara crossfit gett mig. Oh yes.

Uppvärming

Vi inledde med uppvärmning och öva duoble unders. Förbannade double unders. Karl bröt ner det och gav små mål och tips… Och vips hände något! Min första double under utan att snubbla in i hopprepet efteråt! Jag var inte alls beredd. Min tanke var mest på att jag på varje hopp var rädd för att ryggen skulle snäppa till och smärta.

Sedan övade på kippade pull ups. Rättning, de andra övade. Jag övade mer på att ens hänga. Och svinga lite. Men, det kommer.

Wod

Fick skala vikterna och min wod blev således:

Double unders 42 – 30 – 18 (singel x2)

Back squats 21 – 15 – 9 20kg

Double unders 42 – 30 – 18 (singel x2)

Deadlift 21 – 15 – 9 20kg

Sjukt skönt att genomföra hela! Som bonus klarade jag flera double unders. Kände mig som krigare 💪

Jag vet att det inte är värsta grejen för många andra men för mig är det en seger.

NU TAR JAG HELG!

Tips till alla som liksom jag lider av ömma händer från stången. Det finns helt veganska grips. Som dessa från Victory Grips! Victory Grips fungerar bra för gymnastik övningar och crossfit.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

by Derin