Lanseringslunch med FOREO – Spännande nyheter!

De allra flesta dagar sitter jag faktiskt bara framför en dator på kontoret. Men då och då ser dagarna lite annorlunda ut. Måndagen var en sådan dag. För det första var förskolan stängd och min lilla skrutta fick följa med mig till jobbet.

Tur var väl att kollegans jämnåriga dotters förskola också hade planeringsdag så Ayla fick en kompis att leka med på jobbet. De skötte sig exemplarisk måste jag säga.

Tjejerna på Foreo tyckte att Ayla gott kunde följa med på lanseringslunchen jag blivit bjuden till. Så himla snällt av dem och verkligen inte något jag hade räknat med. Ayla var väldigt spänd på att få äta på restaurang och var helt med på noterna. Nu måste man sköta sig haha.

Solen sken när vi promenerade längst Skeppsbron till Mr French där Foreo dukat upp så fint. Riktigt drömmig stämning och sommaren låg i luften!

Vi slog oss ner vid det stora rustika bordet som vackert uppdukats med cava, drinkar och brudslöja i vitt, rosa och blått. Sådär snyggt matchat med Foreos färger på deras enheter. Jag är verkligen en riktig sucker för estetik. Antar att man måste vara med för att arbeta som art director.

FOREOs vackra tjejer som guidar oss igenom nyheterna

En glad fis som fick följa med.

De hade hållit det hemligt vad som skulle lanseras men jag hade mina aningar. I februari lanserade de nämligen sin första hudvårdsformula och jag misstänkte (och hoppades) att det skulle komma ett serum till det. Jag byter inte tvätt utan håller mig till Cool Derma men serum, krämer, masker o.s.v. provar jag gärna och testar nytt hela tiden!

Nu har ni såklart fattat att den ena nyheten var just ett serum? Det innehåller antioxidanter från något så märkligt som squalane och fukt från hyaluronsyra. Det här serumet skulle garanterat klassas som anti-aging.

Den andra nyheten var…. *trumvirvel* Luna 3! Med längre och mjukare silikontoppar än Luna 2 och 16 olika styrkenivåer. Den har rengöring på ena sidan och massage på andra sidan. Nytt är att man kan koppla den till FOREO-appen och precis som med UFO köra olika program. Jag vet ju hur min nya spa-rutin kommer se ut. Fy fan va skönt, rent ut sagt!

Efter en underbart god lunch och trevlig sällskap begav vi oss hemåt, dottern och jag. Hon fick med sig en blomma som hon plockade fram en kruka till. Mamma nöjd. Barnet nöjd.

Stort tack till FOREO för en fin lanseringslunch!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras