Sommarlook – Bohemiskt chic

Nu har jag så himla mycket sommarkänslor! Vill bara ha härligt varma dagar, med svala vindar. Se nya ställen. Umgås med nära och kära. Vila, ladda batterierna och njuta.
Jag drömmer lite och trots att jag bestämt mig för att skala av materiella saker och inte köpa så mycket nytt, så satte jag ihop den här looken. Älskar somriga och bohemiska stilar med elegans. Den där baddräkten kommer jag nog aldrig äga, den är utanför budget helt klart. Men seriöst, så jävla snygg! Jag använder i princip aldrig bikini. Håller mig till baddräkter och gillar dem som man kan slänga på en kjol eller byxor och känna sig snyggt klädd. Mönstret på den där är helt klart rätt stil.
Ska leta efter något liknande till semestern i sommar. Vi kommer hålla oss inom Sverige i år och tydligen kommer även denna sommar bli en varm en.


+ Created with APPRL
Håll musen ovan, eller klicka på objekten så ser ni var man kan handla dem och pris!

 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras