Förra helgens tältning i skogen. Där man mår som bäst

Förra helgen återvände vi till vårat smultronställe i Tyresta nationalpark. Det har blivit så att vi alltid hamnar på exakt samma ställe. För även om det är lite jobbigt att ta sig dit med vårt stora tält och tunga packning så är platsen i sig alltid värd det. En plats vid vattnet. Med eldplats och tillgång till ved. I den underbara trollskogen, där känner jag mig fri.

Vi har så vackra skogar i det här landet. Det har jag alltid älskat. När vi bodde i åkersberga kändes det aldrig helt rätt. Skärgård är vackert på sitt sätt men jag saknade verkligen riktig skog.

Det blev bara en natt denna gång. Som vanligt sov jag mycket. Det är som att min kropp går i vila. Som att jag tar mig vilan jag annars inte får.Inte en sekund spenderades på mobilerna. Använde min för att fota men inget annat. Så jävla skönt rent ut.

Ayla trivs hon med. Hon älskar det rent av. Tänk vilken jackpott att hela familjen uppskattar samma saker. Det underlättar livet enormt.På natten kom regnet. Det som jag och Daniel varje gång hoppas på. En natt med regn, åska och blixtar. Helt underbart! Det finns något stort i att känna sig liten.

Min låga period blev lite bättre där ute. Som vanligt. Skönt att bara vara. Svara på Aylas alla frågor om allt mellan himmel och jord. Inte krångla till det.

Nästa gång ska vi se efter andra ställe. Sa vi i alla fall. Vi har sagt det förr men återvänder ändå till samma.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras