En helg i vårens tecken passerade

Den här helgen var verkligen fantastiskt skön. Lugn, mys med familj, vänner och grannar och njutit av våren.Fredagen vabbade jag och Ayla. En något rastlös liten tjej men ändå var det härligt att få umgås lite. Man tar de chanser som ges. Hon hade ögoninflammation som nu läkt fint.Självfallet passade vi på att cykla med. Är så stolt över henne att hon lär sig så snabbt och vågar. Speciellt eftersom stadium monterade stödhjulen fel och ofullständigt. De lossnade i farten och hon ramlade såklart. Nu är det fixat och hon kan köra på.

En glad 25 åring och en lite yngre som ville vara kanin.

Lördagen firades Maja. 25 års kalas i hennes mormor och morfars trädgård. Så otroligt mysigt och fint. Ayla fick leka i trädgården och tjatet om hus med trädgård är knappast mindre.

Söndagen spenderade vi fem timmar ute på gården hemma med föreningen. Jag vet att många drar sig för att gå på städdag med sina föreningar. Men vi hade det så härligt! Daniel drog ut högtalare och satte på musik. Alla var glada och hjälptes åt. Jag som saknar trädgård njöt av att rensa ogräs.

Vi avrundade med grillning. Perfekt tillfälle att inviga lilla grillen jag fick av Oumph!

Ayla lekte non stop. Bäst av allt, vi fick tillfälle att lära känna våra grannar bättre. Nu kommer jag nog gå med i styrelsen för föreningen. Det känns viktigt att vara delaktig.

I dag drog en ny vecka igång. En riktigt fullproppad vecka för min del!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras