Grill-lunch med Oumph. Förhandstitt på nyheter!

Gårdagens lunch gick inte av för hackor. Vi var bjudna på grill-lunch med Oumph för att äntligen ta del av deras tre produktnyheter. Självfallet fick vi smaka oss igenom nyheterna.

Om man säger så här, vi kunde rulla ner till kontoret från mosebacke matstudio. Tre varmrätter på en lunch lägger sig fint i magen.

Så, vad är nyheterna? Jo, först ut är en formbar färs som verkar påminna en del om anammas men denna kladdar mindre och jag gick mest i gång på att den går att värma i micron. Äntligen! Vi blev serverade köftespett gjord på denna ljuvliga färs och den var verkligen grymt god.

Den andra är något helt nytt som påminner om ribs. Sticky smokehouse Oumph. Även denna en hit!

Sist ut fick vi prova deras nya burgare, som faktisk Sibylla valt att använda till sin plantbaserade burgare. Den var riktigt fin och går inte att jämföra med andra på marknaden. Vill man ha en saftig burgare ligger andra på marknaden bättre till. Men den var jävligt god på ett eget sätt.

Ett stort plus för den mest kreativa goodiebagen hittills! En klotgrill av mindre modell, perfekt!

Tack till Oumph för en helt otroligt bra lunch och bidraget till den veganska matkoman! 🙌

Dessa nyheter kommer ut i handeln om två veckor.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras