Stekt blomkål med tomat, grönkål och salladslök

Solen sken över grönsakshandeln på torget i går och lockade mig dit. Hade inte någon utsatt plan för vad jag ville handla. Jag köpte de grönsaker jag drogs till och ja, det kanske är så man ska göra? Inte planera så mycket utan låta intuition och inspiration bestämma? Resultatet blev i alla fall helt magiskt.

Med mig hem gick jag följande:

  • Blomkål
  • Körsbärstomater i alla möjliga färger
  • Salladslök
  • Grönkål

Rensa alla grönsaker och skölj av dem.

Skär upp bitar av blomkålen. Hacka salladslök och grönkål.

Stek blomkål, salladslök, grönkål och tomater i en stekpanna i olja. Var inte rädd för att steka ordentligt. Blomkålen tål det och blir galet god.

Nej, jag kryddade ingenting. Grönsakerna skötte all smaksättning själva 🙌

Stekta grönsaker, panerad seitan och grönkålschips
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras