Bröllopssminkning på Make Up Store

Vill så där malligt och fåfängt visa upp bilder från mitt och Daniels bröllop. Ringar in detta inlägg med sminket. Mer bilder kommer antagligen längre fram i andra sammanhang.

Visste ni att Make Up Store är ett helt veganskt märke? Jag hade faktiskt ingen aning om detta förens jag var på jakt efter makeup artist till mitt bröllop. Gick in och fråga och ja, de är veganska. När de bytte förpackningar senast försvann de allra sista produkterna med animaliska ingredienser.

Jag som först hade tänkt göra mitt eget smink. Är så glad att jag valde att anlita en makeup artist. Att slippa tänka på detta på min stora dag var guld värt! Och jag kände mig verkligen så fin. Dessutom var konsultationen väldigt väl genomförd och jag lärde mig en hel del. Listar produkterna jag nu är glad ägare till efter bilderna. Det är de som jag känner att Make Up Store slår mina tidigare favoriter. Märket är tyvärr ganska dyrt men det får man kanske räkna med i och med kvaliteten. Rekommenderar i alla fall deras lektioner eftersom personalen är väldigt kompetent.

make up store

Alla fotografier är tagna av underbara Linnéa Söderberg.

Favoriter hos Make Up Store

SMOOTHING PRIMER

 

 

 

FACE MIST
MATTE FOUNDATION
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras