Påskens dukning, styling och fotografering

Påsken kom och påsken gick. Jag älskar verkligen högtider som innefattar massa pynt! Tyvärr är just påskens pynt och pyssel väldigt baserat på ägg och fjädrar, men det finns veganska sätt att pynta med. I år målade jag med min lilla tjej flörtkule-ägg och vi gjorde blommor av silkespapper som vi prydde riset med.

Ett annat sätt att dekorera är att använda blommor. Jag hade turen att styla och fotografera ett gig för Vinsider och Interflora där jag dukade en härlig påskdukning. Blev så nöjd och det tror jag Interflora blev med! Det var så glädjande att se ”mina” bilder rulla på Interfloras Facebook, Instagram och hemsida. Ställen jag själv besöker för att finna inspiration. Vill du veta mer om vilka blommor vi använde så hittar du all info här!

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras