Akvarell på temat rymden

Akvarell är tillbaka i mitt liv

Äntligen har det släppt och jag känner att jag kan vara kreativ igen. Vi har nyligen fått i ordning vårt kontor/hobbyrum hemma och det var precis vad vi behövde. Allt material är uppackat. Jag och fästmannen har ett varsitt stort skrivbord. Det är drömmen faktiskt. 

Så kontoret är ena faktorn till att det kreativa flödet. Den andra är faktiskt Facebook. Jag hade lagt Facebook på hyllan. Tyckte inte att det var intressant eller kul alls längre faktiskt. Tills jag upptäckte grupper! I ärlighetens namn är jag inte så överdrivet intresserad av uppdateringar från mina vänner och bekanta. Däremot är jag intresserad av totala främlingarnas tankar och idéer kring ämnen som jag själv brinner för. Jag är med i ett gäng grupper med ämnen som veganism, matlagning, hälsa, kost, träning, tatueringar, kroppsmodifikationer, pyssel och skapande. De grupperna med skapande är främst för kvinnofolk och icke-binära. Dessa grupper har blivit som ett andra hem. Blir så inspirerad! 

Jag har saknat akvarell så otroligt mycket. Min favoritpalett har jag inte lyckats hitta bland alla saker ännu men jag kör på med de andra paletterna så länge. Den här bilden blev jag så nöjd med. Målade den tack vare en skaparutmaning med temat ”Rymden”. Ja, vet ni vad, man FÅR säga att man är nöjd. Det känns bra. Testa.

akvarell

akvarell utveckling

 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras