En torsdag med yoga och smygpremiär

Efter två veckor som inkluderat förkylning, öroninflammation, ögoninflammation, penicillinkur, VAB av dotter, besök på akuten med dotter som skadade foten och en släng magsjuka med dottern var det ohyggligt skönt att komma till jobbet och på lunchen ta upp rutinen jag och min kollega Anna har. Torsdagar är lika med Yoga for athletes på SATS sofo. Jag är ju verkligen ingen atlet men fy farao vad jag gillar den här yogan. Utmärkt komplement till crossfit och bra för oss kontorsråttor. Tror många som inte provat yoga innan skulle uppskatta att börja med denna.

Yoga Derin

Efter jobbet begav jag mig till Kungsgatan där Thule på lördag öppnar en ny butik. Vilken smygpremiär det var! God mat, bra musik, massa folk, kära återseenden och såklart Thules alla fantastiska produkter! Habegäret i mig bara skrek. Seriöst alltså!

Högst upp på önskelistan står just nu vagn från Thule (med tanke på alla svordomar vi öser ur oss hemma över skitvagn efter skitvagn) tätt följt av typ alla ryggsäckar och väskor.

I morgon står förhoppningsvis crossfit på schemat! Håll tummarna att jag kniper en reservplats!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras