Make up tutorial: Bronsiga ögon

Tänkte att jag kunde bjuda på en liten enkel steg-för-steg make up tutorial på en bronsig sminkning. Looken blir ganska hård och förstärks med lösögonfransar. För bäst resultat är grunden viktig, så preparera med en bra primer. Jag gillar personligen Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Jag lägger även på det under ögat, vid franskanten. Sedan lägger jag ett tunt lager concealer. Favoriten är IDUN Minerals Perfect Under Eye Concealer.

Det här är en väldigt bra steg-för-steg som man kan variera i olika färger och även hur hård sminkning man vill ha. Tar man ljusare färger och istället för flytande eyeliner använder en mörk skugga eller eyeliner får man en mer vardaglig make up.

Make up tutorial 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras