Glitter och glamour till nyår? ?

Inte långt kvar till nyår. Även fast jag vet att vi kommer hålla oss hemma kan jag inte låta bli att fantisera om snygga outfits. Det är liksom givet på nyårsfesten att guld, glitter och glamour blir en succé!

Först och främst är jag otroligt sugen på ett nytt smycke till min septum. Har en slät ring i jämt till vardags och kan känna att det skulle vara fint med något lite mer fancy att kunna dra i till lite festligare tillfällen. Jag har visserligen en superfin med lavendelfärgade stenar i men av någon anledning har min näsa svullnat upp på senaste tiden och den sitter lite väl tajt.

Min fästman har i alla år kallat mig för ”Skatan”. Kan inte bli förnärmad alls faktiskt – jag älskar verkligen saker som glimmar. Innan vi förlovade oss bar jag aldrig guld och trodde inte jag någonsin skulle göra det heller. Ack så fel jag hade där. Nu är det guld som gäller. Allt har faktiskt blivit lite varmare med åren. Var ju blek som ett lik i massa år och hade kolsvart hår på skallen. Numera ägnar jag mig till och med åt brun utan sol (bästa från MineTan) och har ljusat upp håret. Ser hellre fräsch ut. Småbarnsåren har ju satt sina spår. Det är helt enkelt på tok för lätt att se ut som en vandrade zombie. Och då snackar jag inte någon cool zombie utan en regelrätt jag-har-precis-kravlat-upp-ur-en-grav-och vill-äta-en-hjärna-zombie. Sexigt? Not so much. Sitter någon på generella tips på hur man kan se mindre… ja död ut… tar jag tacksamt emot dem!

Septum smycke i 14k guld, 2300 kr från Platinum Ink Piercing Company

Paljettklänning – Champagne, 319 kr från Nelly

Halsband, 359 från Ivyrevel

The Bow N Arrow Look läppstift och eyeliner, $20 från Kat Von D Beauty

Queen Pin Studded Heels, $44 från Current Mood

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras