CrossFit Södermalms oslagbara erbjudande!

För ett år sedan provade jag på crossfit för första gången. Jag fastnade helt! Spenderade luncherna på CrossFit Södermalm och älskade det. Sedan kom sommaren.. och semestern… och kom ur träningen. Sade upp min medlemsskap på boxen och skaffade medlemskap på SATS för att kunna träna på flera ställen.

Jag påminns så himla ofta om hur mycket jag saknar att träna CrossFit och hur mycket jag saknar den specifika boxen. Världens bästa coacher är guld värda!

Men vad hände nu då? Jo, mina kollegor berättar att CrossFit Södermalm har en deal på Let’s Deal! Och inte vilken deal som helst, det kan vara kanske världens bästa deal. 94 % rabatt! Helt sinnesjukt egentligen. Jag har skaffat och rekommenderar alla som någonsin varit nyfikna på träningsformen att göra det med. Det spelar verkligen ingen roll vilken nivå man ligger på. Man utgår från sin egen nivå och får precis så mycket stöd och pepp man behöver och vill.

Här är länk till dealen!

crossfit södermalm

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras