Woodland djur x 4 – illustrationer by Derin

Är i full gång att planera dotterns rum och hur vi ska inreda det. Det är så otroligt mycket roligare att inreda barnrum än alla andra rum tycker jag. Man kan ge sig hän totalt och bara leka med färger och uttryck. Vi har funderat kring teman och jag tror vi kommer landa i djur och skog. Hade tänkt måla figurer på väggarna men sedan slog det mig att jag ju lika gärna kan beställa självhäftande vinyl med eget tryck på! Så jag har skissat på figurer som skulle passa. Jag gillar verkligen så kallat woodland-tema och tror vi kommer beställa dessa djur som jag har tagit fram. Blev väldigt nöjd med dem måste jag säga (ja det får man faktiskt säga).

Än så länge har jag gjort en räv, tvättbjörn, kanin och en björn. Tror jag ska skapa några fåglar som kan få flyga runt i rummet med. Moln kanske också? Regnbåge? Sedan ska jag göra luftballonger att hänga från taket. Det här är verkligen JÄTTE kul! Man kan ju gå loss på skogstemat mer och placera ut stenar, svampar och blommor i rummer lite här och var.

woodland räv by derin

woodland tvättbjörn by derinwoodland kanin by derinwoodland björn by derin

Drömmen om att göra en barnbok har återuppväckts. Det gör mig så glad när jag visar bilderna för min dotter och hon gillar dem! Kanske kan andra barn också finna glädje i mina små figurer?  Ska nog damma av alla gamla skisser jag gjorde för en barnbok med tema på världens djur och se om man kan göra något av det. Tyvärr så blev jag i samband med olycklig backup av med massa bilder och skisser. Blev faktiskt av med allt jag gjort för kunder de senaste åren. Väldigt olyckligt! Men skam den som ger sig. Bara att skapa vidare och göra nytt, förhoppningsvis bättre till och med.

Vi klurar vidare på figurer och motiv här hemma. Beställa vinyl kommer jag göra här. Återkommer med bilder på rummet såklart!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras