Gubben i månen. Illustration

Den här illustration kom till under en av flera perioder av dotwork. Jag har så lätt att fastna för det. Det är något väldigt rogivande över att bara använda linjer och prickar. För mig är egentligen mycket av tecknandet som sker privat nästan som terapi eller meditation. Det är så skönt att fastna i ett flow och bara prick, prick, prick, prick…

illustration måne

Den här typen av motiv är mina go to när jag inte vet vad jag ska teckna. Har nog gjort 5983 månar med ansikten vid det här laget. När jag var runt 10-12 fastnade jag för hela new age-grejen. Perioden jag gick igenom innan goth (som för övrigt var bra mycket mer än en period). Hur som helst spenderades mycket tid i den typen av butiker där lukten av rökelser är oundviklig och ljudet av plingande vindspel samsas med musik av munkar och sjungande delfiner. Skämt åsido. Jag älskade hela grejen.

Hoppas på att många nya illustrationer ska fylla den här bloggen. Det har varit svårt att ta sig tiden att bara sitta ner och teckna i lugn och ro. Just nu är renoveringen av vårt hem klart och det härliga med att möblera och inreda kan börja! Vi kommer få i ordning ett riktigt hobbyrum där alla grejer kan komma upp. Vi har ju mer grejer och material än ett klassrum på estetiska linjen. Block, papper, pennor, penslar, färger, airbrush, leror, scrapbook, pannåer, dukar, bläck, smyckessaker, dremmel, verktyg, trä, kameror och så vidare…

Hur som helst, välkomna till den nya bloggen!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras